Gezondheidszorg

Rabbingeinteriors, duurzaaminterieur, interieur architect ontwerpt uw gezondheidscentrum, huisartsenpraktijk interieur, fysiotherapie praktijkruimte.

Rabbingeinteriors

Rabbingeinteriors duurzaam interieurarchitect nijmegen richt zich op duurzame interieur architectuur. Rabbingeinteriors heeft zich als doel gesteld zo veel mogelijk zakelijke interieurs met zo min mogelijk belasting voor het milieu in te richten. Een zakelijk interieur gaat gemiddeld 10 jaar mee, daarom dat wij bij het ontwerp al rekening houden met de fase na het gebruik. Zuinig omspringen met steeds schaarser wordende grondstoffen is daarbij het uitgangspunt. Bij de ontwikkeling van een nieuw interieur is circulariteit een basis voorwaarde en maken wij gebruik van de 4 pijlers, reuse, repair, refurbish en recycle.

Rabbingeinteriors ontwerpt voor bedrijven en publieke instellingen. Dialoog met de opdrachtgever is een van onze speerpunten. Door goed te luisteren naar verschillende gebruikers creëren we een oplossing die voor iedereen past.

Rabbingeinteriors is in het hele proces adviserend, het eindoordeel is voor de klant. Door goed te luisteren naar verschillende gebruikers creëren we een oplossing die voor iedereen past.

Met onze ervaring zorgen wij voor een solide ontwerp, door onze nieuwsgierigheid en onderzoekende instelling zorgen we voor verrassende en slimme oplossingen. Wij hechten waarde aan constante heldere communicatie, creatieve oplossingen, passende vormgeving, maatwerk, perfecte detaillering, en oplettende proces begeleiding. Neem voor een kennismakingsgesprek contact op met Rabbingeinteriors duurzaam interieurarchitect in Nijmegen. interieur architect ontwerpt uw gezondheidscentrum